Eettiset joululahjat nopeasti ja helposti – Anna aineeton lahja

Tuotantoeläinten olot takaavat nykyisellään vain harvoin mahdollisuuden hyvään elämään ja lajityypilliseen käyttäytymiseen. Eläimet tarvitsevat muun muassa enemmän tilaa ja kattavampaa kivunhoitoa. Eläimet ovat monien ihmisten sydäntä lähellä. Ilahduta siis loppuvuoden juhlissa lahjalla, jonka avulla tehdään töitä eläinten paremman tulevaisuuden puolesta. Tutustu Animalian aineettomiin joululahjoihin!

Tutustu lahjoihin (3)

Miten aineeton lahja auttaa?

Antamalla Animalian aineettoman lahjan tuet kampanjointi- ja vaikuttamistyötä eläinten hyväksi. Eläinten aseman parantamiseksi käymme eläinten oikeuksista ja eläinsuojelusta julkista keskustelua, kampanjoimme eri teemoin ja teemme valistustyötä kouluissa.

Osallistumme myös virallisiin työryhmäkokoontumisiin ja tapaamme kansanedustajia. Vaikuttamalla  uudistettavaan eläinsuojelulakiin meidän on mahdollista parantaa miljoonien eläinten hyvinvointia.

mahdollisuus_laiduntaa_pitsi
Nykyinen laki ei velvoita ulkoilua kaikille Suomen naudoille. Parsinavetassa elävät lypsylehmät pääsevät ainoastaan kesäaikaan jaloittelemaan laitumelle, ja pihatossa eläviä lehmiä tai lihakarjaa ei ulkoilupakko koske.

Tuellasi eläimille parempi tulevaisuus on mahdollinen. Työmme perustuu lähes täysin yksittäisten henkilöiden tukeen, joten jokainen lahja on tärkeä.

Eläimet ansaitsevat parempaa.
Anna aineeton lahja.

Muista joululahjalla, jolla on merkitystä

Aineeton joululahja on eettinen ja ekologinen vaihtoehto, joka riittää lahjaksi sellaisenaan. Voit liittää sen myös osaksi muuta muistamista. Lahjalle saat kauniin kortin joko digitaalisesti tai postitse:

  • Sähköpostitse toimitettavan pdf-kortti auttaa viime hetken lahjahuolissa, sillä saat sen samantien omaan sähköpostiisi. Tämän sähköisen kortin voi toimittaa perille monin eri tavoin. Esimerkkikuvat korteista näet jokaisen lahjan kuvien yhteydessä.
  • Postikortti voidaan lähettää joko sinulle tai suoraan lahjan saajalle. Joulun 2017 postitettavat kortit ehtivät perille aatoksi, kun teet tilauksesi viimeistään perjantaina 15.12.2017 mennessä.
  • Voit tulla lahjaostoksille myös Animalian Helsingin toimistolle (Suvilahdenkatu 4) arkisin klo 10.00–15.00. Tällöin saat haluamasi kortin saman tien mukaasi!

”Aineettomat lahjat ovat matalan kynnyksen toimintaa eläinten hyväksi, johon on helppo osallistua. Hyvä mieli tuli sekä antajalle että saajalle.” Animalian tukija

Tehdään yhdessä joulusta merkityksellinen! Löydä tästä aineettomat ja eettiset hyvän mielen lahjat.